Život jednej mormonky

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Na začiatok...

Nad týmto blogom premýšľam už dlhšiu dobu. Mám z neho zmiešané pocity, pretože na jednej strane veľmi rada píšem, no na druhej týmto odhalím kus zo seba.

Tak som pár týždňov prešľapovala na jednom mieste odhadujúc mieru svojej citlivosti na negatívne komentáre a silu odolávať kritike. Poviem pravdu, že sa mi ešte aj teraz trasie vnútro, ale v konečnom dôsledku by to mala byť dobrá vec. Ľudia sa stále chcú deliť o svoje zážitky, príbehy, problémy, chcú počuť radu, pochvalu, slová súcitu...

Nie je to môj prvý blog. Vlastne je asi štvrtý. Tie predtým boli na českej doméne (je to ten správny termín?) a jeden z nich je vlastne stále funkčný, ale ak sa mi tu zapáči, zrejme ho tak trochu práve tento jeden nahradí.

Možno vám ako prvé do oka padne názov blogu. Život jednej mormonky. Áno, som členka Cirkvi Ježiša Krista Svätých neskorších dní. Sú to takmer 4 roky, čo som sa dala pokrstiť. Moja viera je spôsob môjho života, preto sa na mňa nehnevajte, že budem často písať o náboženských veciach. Boh je môjmu srdcu veľmi blízky a ja si už bez toho všetkého neviem predstaviť svoj život. Ale to je dobrá vec, pretože som šťastná.

Zrejme by som sa mala hneď na rovinu priznať, že nie som ten typ blogerky, ktorá uverejňuje články pravidelne. Často som sa o to snažila, žiaľ, nikdy mi to dlho nevydržalo. Môže sa stať, že nenapíšem veľmi dlhú dobu, pretože nemám čas alebo chuť. Aj to sa stáva. Nakoniec ma však vždy niečo pritiahne k písaniu späť. A to ma teší.

Na prvýkrát asi stačí, čo poviete? V ďalšom článku sa skúsim nejako bližšie predstaviť, aj keď, pravdu povediac, tieto veci mi nikdy nešli. Aj vy máte taký problém odpovedať na otázku „aké sú tvoje záľuby“ alebo som to len ja?


O mne | stály odkaz

Komentáre

  1. mormonka
    ==Aj vy máte taký problém odpovedať na otázku „aké sú tvoje záľuby“ alebo som to len ja?==ja nie! tak sa osmeľ a píš
    publikované: 27.06.2013 20:02:58 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, autorizovaný)
  2. Mormonko naše slovenská,
    Pomohu Ti zcela, bez úplaty, jsem jak neřízená střela, miluju adrenalín, hledám cíleně výzvy,říká se, že jsem scvoklej dědek, mám rád matiku, fyziku a filozofii. Jak jinak, že? Jinak to nejde.Pramatky nepustěj))))) Ahoj, děvče přemýšlivé.
    publikované: 28.06.2013 12:43:28 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014