Život jednej mormonky

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Tyler v mojom meste

Ach, tie zaľúbenosti do ľudí, ktorí sa len tak mihajú našimi životmi! Čo s nimi? Keď už, tak aspoň spríjemňujú všedné dni.

Dnes som bola v posilke. Po strašne nekonečnej dobe. Dlho som sa odhodlávala tam vybrať, ale vždy som si našla výhovorku. Ani neviem, čím bol tento deň iný, rozhodne to však bolo šťastné vnuknutie, pretože som tam narazila na niekoho, na koho som už zabudla.

Je to taký malý príbeh. Poznáte seriál TeenWolf? Rada ho pozerám, celkove som dosť uletená na tieto fantasy veci. A plus bonus - hlavného vlkodlaka hrá čarokrásny Tyler Posey. Je to typ chlapca/muža, ktorý sa mi páči, aspoň čo sa výzoru týka. Prevažujú u mňa vlastnosti a hodnoty, keď už si mám vybrať, ale o tom potom. No a raz si tak cestujem busom, keď nastúpi chalan, ktorý sa na neho neskutočne podobá! Musím sa priznať, že som z neho nevedela odtrhnúť oči.Odvtedy som ho videla už len raz, tiež v autobuse, a to bolo všetko.

Ale dnes, vážení a milí, na moju veľkú radosť posiloval v posilke, kde som bola aj ja. V prvej chvíli som ho nespoznala, vlastne sa mi zdalo, že je to môj bývalý spolužiak zo strednej, ale v momente, keď sa mi v mysli ozvalo "nejako sa podobá na Tylera Poseyho", hneď mi to doplo. Nebudem hovoriť o tom, že mal úžasne vypracované svaly alebo že som potrebovala mať prehľad o tom, na ktorom stroji práve cvičí...

Tomu sa hovorí motivácia chodiť do posilky, čo vy na to?


O mne | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014