Život jednej mormonky

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Básnická súťaž Poetova duša

Určite sa pridajte!

Juchuuu! Mám radosť, že mám opäť čas usporiadať ďalšiu básnickú súťaž.

Týmto by som vás chcela srdečne vyzvať, aby ste sa zapojili. Čím viac ľudí, tým lepšie.

Súťaž prebieha prevažne na facebooku na mojej stránke Píšem básne;). Dnes, pred pár minútami, som uverejnila tento oznam:

 


 

Témou pre vaše básne je TAJOMSTVO. Pamätajte, nemusíte spomenúť priamo toto slovo, s tajomstvom sa spája veľa vecí. Buďte kreatívni.


Každý môže poslať iba jednu báseň, ktorá bude mať minimálne 12 veršov a maximálne 30 (to aby ste mi neposielali 365-stranové príbehy;)).

Svoju báseň mi pošlite na mail petra.titani@gmail.com. Do predmetu napíšte Poetova dušaa nezabudnite mi napísať názov básne a svoje meno.


Hlasovať môžu aj súťažiaci, ale nie za svoju vlastnú báseň! Okrem toho, každý človek môže dať len jeden hlas. Ak dá hlas dvom a viacerým básniam, jeho hlasy sa nebudú počítať.


3 básne s najvyšším počtom bodov postúpia a ja potom rozhodnem, ktorá z nich vyhráva.


Víťaz získa zbierku básní Nezábudky v burine (2013) od mladej žilinskej autorky Lucie Sárköziovej a nejaký malý diplom ;)

Svoje diela môžete posielať od tejto chvíle do 30.9. 2013.

Dúfam, že sa zapojí čo najviac ľudí a že sa budete z toho celého tešiť. Zapojte sa aj keď ste úplní nováčikovia, sme zvedaví na vaše básne.


Veľa šťastia!

 


 

 

Pripojte sa ku skupine a môžete súťažiť. Alebo, ak nemáte facebook, stačí, keď mi pošlete báseň na mail a ja to už za vás vybavím.


O mne | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014